​Tapas / delemad i skønne rammer og med venlig betjening

Er du også vild med tapas / delemad? Hos Restaurant Fjerritslev Kro serverer vi tapas / delemad bestående af friske råvarer. Vi har stor opbakning fra lokale gæster med mange besøgende fra blandt andet Thisted og Brovst, men vi har også gæster fra nær og fjern.

Vi tilbyder en fast menu, hvor du kan vælge imellem fire, seks, otte eller ti retter, og vi sørger desuden for løbende at skifte menuen. Vores tapas / delemad består udelukkende af lækre og friske råvarer, der er yderst smagfulde, og som vi serverer på en nytænkende og inspirerende måde. Er du således på udkig et godt måltid, som du kan nyde i skønne rammer samt med en venlig og rar betjening, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted.​

Lækker tapas / delemad bestående af friske og smagfulde råvarer

Søger du en restaurant, der serverer en spændende menu bestående af retter, man kan dele ved bordet? I så fald bør du prøve vores tapas / delemad. Vores dygtige og uddannede kokke sætter en ære i smagsoplevelsen og det visuelle, hvorfor du er garanteret en oplevelse, du sent vil glemme. 

Ydermere kan du hos os nyde din mad i historiske og hyggelige rammer, da vores restaurant har rødder helt tilbage til 1830’erne. Endelig skal det nævnes, at der som minimum skal bestilles to kuverter, hvis du ønsker at bestille vores tapas/delemad-menu.


Kontakt os og reserver et bord

Ønsker du at nyde tapas / delemad på en gammel kro med masser af stemning og atmosfære, så kom forbi vores restaurant. 

Retterne består af friske råvarer ud fra årstiden og skiftes hver måned. De bliver anrettet på en spændende og nytænkende måde. 

Har du lyst til at høre mere om vores menu, eller ønsker du at reservere et bord, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os, enten på telefon 98 21 11 16 eller e-mail info@fjerritslevkro.dk

Vi glæder os rigtig meget til at give dig en uforglemmelig aften.

Kontakt os for mere her!

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Kroen

Restaurant Fjerritslev Kro

CVR: 39731630

Kontakt

Telefon: 98 21 11 16

E-mail: info@fjerritslevkro.dk