Selskabsmenu
Forretter:
Fisk:
Kroens rejecocktail
65,-
Stegte kammuslinger serveret med blomkål, syltede løg og urter
85,-
Kold røget laks fra Hanstholm røgeri serveret med pocheret æg og luftig urtedressing
89,-
Varmrøget laks med stuvet spinat og pynt a la chef
79,-
Stegte jomfruhummer haler med pesto og tomat concassé
89,-
Fiskesymfoni med 4 slags fisk urter og dressinger
92,-
Meniuerestegt rødtunge, terrin af rejer og blomkål. Hertil skilt sauce og kørvel
89,-
Kød:
Serrano skinke serveret med oliven, salat og saltede mandler
75,-
Okse carpazzio med grillet artiskok, salat og balsamico
69,-
Skal med høns i asparges
69,-
Kyllingeterrin med tranebær, karrydressing, salat og urter
65,-
Supper:
Fiskesuppe med dagens fisk og urter
65,-
Jordskokkesuppe med chips og urter
65,-
Hummerbisque med jomfruhummer og dild
89,-
Kartoffel/porre suppe med bacon og kørvel
65,-
Vegetar/veganer:
Grønsagssupper efter aftale med køkkenet
65,-
Asparges pompedur
65,-
Cæcar salat
79,-
Hovedretter:
Kalv:
Kalvemørbrad serveret med gulerod og løg. Hertil pommes anna og sauce borderlaise
225,-
Kalvefilet serveret med sæsons grøntsager, pommes rissolles og sauce robert
169,-
Kalvespidsbryst braiseret, serveret med blomkål, svampe efter sæson. Hertil stegte kartofler og kalvesky
165,-
Kalvecuvette serveret med årstidens grønt, saltbagte kartofler og rosmarin sauce
168,-
Okse:
Oksemørbrad serveret med gulerod og løg. Hertil pommes rösti og sauce borderlaise
225,-
Oksefilet serveret med sæsons grøntsager, pommes rissolles og sauce robert
169,-
Gl. dags oksesteg serveret med bønner, waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler og skysauce
155,-
Oksecuvette serveret med årstidens grønt, saltbagte kartofler og rosmarin sauce
168,-
Gris:
Kam af gris stegt som vildt. Serveret med gulerod og broccoli. Hertil hvide kartofler og kryddersauce
159,-
Flæskesteg med rødkål, brunede kartofler og asier. Hertil chip, hvide kartofler og skysauce
159,-
Vildt:
Lammecuvette serveret med saute og årstidens pure. Hertil rosmarin kartofler og lammesky
159,-
Krondyr filet med spidskål og gulerod. Hertil pommes anna og vildt brombærsauce
235,-
Lammecarré med variation af jordskokker, serveret med pommes fondant og lamme glacé
225,-
Vegetar/veganer:
Braiseret, grillet selleri med årstidens grønt og chips, Hertil hvide kartofler og rodfrugt pure
149,-
Beyond beef med årstidens grønt og chips. Hertil hvide kartofler og rodfrugt pure
189,-
Dessert:
Kroens islagkage med vanilje og chokolade
69,-
Islagkage a la snickers
75,-
Panna cotta (valgfri smag) serveret med skovbær og vanilje is
65,-
Trippel chokolade, bestående af kage, is og mousse
69,-
Gatau marcel
75,-
Gammeldags citronfromage i nye klæder
62,-
Chokolade fondant med skovbær sorbet og coulis
75,-
Lun æble tarte tatin serveret med vaniljeis
68,-
Brownie serveret med hindbær sorbet og knas
65,-
Pocheret pære serveret med karamel, chokolade og vanilje
65,-
Cheesecake, tilsmagt med lime serveret på kiksebund
65,-
Nøddekurv fyldt med vanilje, chokolade og nougat is
85,-
Klassisk creme brûlée
75,-