Selskabsmenu

Forretter:

Fisk:
Kroens rejecocktail
65,-

Stegte kammuslinger serveret med blomkål, syltede løg og urter
85,-

Kold røget laks fra Hanstholm røgeri serveret med pocheret æg og luftig urtedressing
89,-

Varmrøget laks med stuvet spinat og pynt a la chef
79,-

Stegte jomfruhummer haler med pesto og tomat concassé
89,-

Fiskesymfoni med 4 slags fisk urter og dressinger
92,-

Meniuerestegt rødtunge, terrin af rejer og blomkål. Hertil skilt sauce og kørvel
89,-

 

Kød:
Serrano skinke serveret med oliven, salat og saltede mandler
75,-

Okse carpazzio med grillet artiskok, salat og balsamico
69,-

Skal med høns i asparges
69,-

Kyllingeterrin med tranebær, karrydressing, salat og urter
65,-

 

Supper:
Fiskesuppe med dagens fisk og urter
65,-

Jordskokkesuppe med chips og urter
65,-

Hummerbisque med jomfruhummer og dild
89,-

Kartoffel/porre suppe med bacon og kørvel
65,-

 

Vegetar/veganer:
Grønsagssupper efter aftale med køkkenet
65,-

Asparges pompedur
65,-

Cæcar salat
79,-

Hovedretter:

Kalv:

Kalvemørbrad serveret med gulerod og løg. Hertil pommes anna og sauce borderlaise
225,-

Kalvefilet serveret med sæsons grøntsager, pommes rissolles og sauce robert
169,-

Kalvespidsbryst braiseret, serveret med blomkål, svampe efter sæson. Hertil stegte kartofler og kalvesky
165,-

Kalvecuvette serveret med årstidens grønt, saltbagte kartofler og rosmarin sauce
168,-

 

Okse:

Oksemørbrad serveret med gulerod og løg. Hertil pommes rösti og sauce borderlaise
225,-

Oksefilet serveret med sæsons grøntsager, pommes rissolles og sauce robert
169,-

Gl. dags oksesteg serveret med bønner, waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler og skysauce
155,-

Oksecuvette serveret med årstidens grønt, saltbagte kartofler og rosmarin sauce
168,-

 

Gris:

Kam af gris stegt som vildt. Serveret med gulerod og broccoli. Hertil hvide kartofler og kryddersauce
159,-

Flæskesteg med rødkål, brunede kartofler og asier. Hertil chip, hvide kartofler og skysauce
159,-

 

Vildt:

Lammecuvette serveret med saute og årstidens pure. Hertil rosmarin kartofler og lammesky
159,-

Krondyr filet med spidskål og gulerod. Hertil pommes anna og vildt brombærsauce
235,-

Lammecarré med variation af jordskokker, serveret med pommes fondant og lamme glacé
225,-

 

Vegetar/veganer:

Braiseret, grillet selleri med årstidens grønt og chips, Hertil hvide kartofler og rodfrugt pure
149,-

Beyond beef med årstidens grønt og chips. Hertil hvide kartofler og rodfrugt pure
189,-

Dessert:

Kroens islagkage med vanilje og chokolade
69,-

Islagkage a la snickers
75,-

Panna cotta (valgfri smag) serveret med skovbær og vanilje is
65,-

Trippel chokolade, bestående af kage, is og mousse
69,-

Gatau marcel
75,-

Gammeldags citronfromage i nye klæder
62,-

Chokolade fondant med skovbær sorbet og coulis
75,-

Lun æble tarte tatin serveret med vaniljeis
68,-

Brownie serveret med hindbær sorbet og knas
65,-

Pocheret pære serveret med karamel, chokolade og vanilje
65,-

Cheesecake, tilsmagt med lime serveret på kiksebund
65,-

Nøddekurv fyldt med vanilje, chokolade og nougat is
85,-

Klassisk creme brûlée
75,-