Selskaber
Velkommen til Fjerritslev kro 2018
Her kan man finde foreslag til et eller flere forskellige slags fest-arrangementer, såsom bryllup, barnedåb, konfirmation, sølvbryllup, guldbryllup m.m.
Hvis man har andre ønsker eller en uformel snak vedrørende et arrangement, står vi til deres disposition med en snak omkring specifikke ønsker.
Vi ser frem til at kunne byde dem og Deres gæster velkommen til Fjerritslev Kro, hvor vi vil bestræde os til, at kunne leve fuldt op til Deres forventninger og krav.
Konfirmationsbuffet
Koldrøget laks, rejer, avokado, urter, mayo, samt spæde salater
Honningbagt fersk laks med citronpeber og ærteskud
Dampede muslinger i fløde og urter
2 slags grønne salater inspirationer med chips
Rørt hønsesalat med knust bacon og syrlige æbler med grønt
Bræt med skåret skinke samt 2 slags pølser med tilbehør
Farseret unghanebryst og stegt kalveculotte med timian og sky
Fløde- og smørstegte kartofler
3 slags ost (tilkøb)
Chokoladekage med råsyltet bær og vaniljeis
Kr. 195,- ved minimum 15 couverter
Festmenu nr. 1
Velkomstdrink:
Mousserende vin m/ havtorn
Forret:
Koldrøget laks m/ rygeost, urter, spæd salat og rug. Hertil husets hvidvin.
Hovedret:
Stegt kalveculotte m/kraftig sky og estragon samt friske grønsager og smørstegte kartofler med urter. Hertil husets rødvinfra
Dessert:
Fyldt og glaseret pandekager m/ let citroncreme, bær samt vaniljeis. Hertil husets dessertvin
Natmad:
Det store pølsebord m/ alt tilbehør og pate samt brød og smør
Fri bar i øl, vand og vin i 7 timer fra festens start
Pris pr. couvert: Kr. 495,-
Festmenu nr. 2
Velkomstdrink:
Kir royal
Forret:
Bagt laks m/ syrnet tomat og basilikum på spinat. Hertil husets hvidvin
Hovedret:
Helstegt kalvemørbrad m/ sauce madeira, svampe, friske grønsager samt smørristede kartofler. Hertil husets rødvin
Dessert:
Chokoladekage m/ friske bær og vaniljeis. Hertil husets desertvin
Natmad:
Mulligatawni: Legeret hønsekødssuppe m/ karry, ris og hjemmebagt brød
Fri bar i øl, vand og vin i 7 timer fra festens start.
Pris pr. couvert: Kr. 535,-
Festmenu nr. 3
Velkomstdrink:
Champagne
Forret:
Fyldt rødtungefilet og stegte kammuslinger m/ blomkålspure, citrus, frisse samt kørvel. Hertil husets hvidvin
Hovedret:
Oksemørbrad (Wellington) indbagt m/ spinat, løg og svampe. Serveret m/ rødvinssauce, friske grønsager og svampetimbale samt kartoffelterrine. Hertil husets rødvin
Dessert:
Desserttallerken bestående af: Kage, mousse, chokolade, bær og is. Hertil husets dessertvin
Natmad:
Valgfri natmad: Pølsebord, hotdogs, mulligatawneysuppe, frikadeller og kartoffelsalat
Fr bar i øl, vand og vin i 7 timer fra festens start.
Pris pr. couvert: Kr. 625,-
Buffetarrangement nr. 1
2 slags sild med tilbehør og smilende æg
Koldrøget laks, rygeost, urter, rug og spæde salater
Rørt hønsesalat med æble, bacon og brøndkarse
Æg og rejer med mayo, didl og citron
Friteret hvide fisk med sauce tartar og citron
Svinemørbradbøf med champignons a'la créme
Langtidsstegt kalveculotte med rosmarin og øl
2 slags sæsonsalater med vinaigrette og croutons
Smørstegte små kartofler vendt med friske urter
Sortiment af 3 slags gode oste med kiks og druer
Gammeldaws æblekage med flødeskum og crunch
Pris pr. couvert: Kr. 175,-
Buffetarrangement nr. 2
1 glas champagne
Tartar af laks med dild og fennikel
Honningbagt laks med sprøde salater
Rejer vendt i let dildcreme med ristet brød
Silkecut af skinke med hasselnøddevinaigrettes
2 slags spanske pølser med grovsennepsmayonnaise
Patée med cornichons og syltede løg
Braiseret og stegt nakkekam med flødekartofler
Farseret unghanebryst med valnød og mild karry
Oksefilet i timiansky og stegte kartofler
2 slags grønne og sprøde sæsonsalater med vinaigrettes og croutons
Brændt brie med syltede abrikoser og nødder
Chokoladekage Garteau Macel med syltede bær
Pris pr. couvert: Kr. 195,-
Brunch serveret på Fjerritslev Kro
Gl skagen røget laks
Cremet hønsesalat med bacon og æble
Rejer og avokado med syrnet fløde
2 slags spanske pølser
Serranoskinke og nødder
2 slags gode oste med knas
Spansk omelet med oliven, løg, chorizo, kartoffel og brunchpølser
eller
Klassik scramble eggs med bacon og pølser
Culture med crunch og solbær samt muslidrys
Pandekager med sirup
Frisk opskåret frugt
Orangejuce eller æblejuice
Diverse kaffe og the
Pris pr. couvert: Kr. 135,-
Tilkøb af 1 glas bobler: Kr. 30,-