Om kroen

Fjerritslev Kro har rødder, der kan spores helt tilbage til 1830'erne, hvor den blev åbnet for at imødekomme de rejsende, der skulle til Thisted efter hovedvejens nye, sydligere placering. Særligt havde kroen sin storhedstid under familien Munksgaards ejerskab fra 1912-1967.

Vores vision er at bevare og udvikle denne gamle bygning, som er en del af Fjerritslevs sjæl og rammen for en kro med atmosfære og kulinariske oplevelser, der skal være med til at sætte Fjerritslev by på det kulturelle Danmarkskort - både i sig selv og som en spiller på den lokale bane.

I køkkenet står vores faglærte, dygtige, inspirerende og glade kokke. De vil sørge for, at smagen altid vil være i top - både i Caféen og i resten af kroens restaurantdel.

Fjerritslev Kro skal igen være et samlingssted i bymidten. Den skal være kulturelt samlingspunkt for både lokale og turister, der ønsker en god oplevelse; om det måtte være som fikspunkt for en smuk naturoplevelse i Jammerbugten eller som ramme for foredrag eller events.

Ud over det lokale engagement ønsker vi også at bidrage til det omgivende samfund ved at skabe en arbejdsplads for aktivitetsparate borgere, der endnu står uden for arbejdsmarkedet. Vi vil skabe en ramme for den enkelte, der muliggør positiv udvikling og giver en fællesskabsfølelse, der skal gøre det sjovt og givtigt at være en del af Fjerritslev Kros hold.​

​Check vores facebook ud!​​

Kontakt os for mere her!

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Kroen

Restaurant Fjerritslev Kro

CVR: 39731630

Kontakt

Telefon: 98 21 11 16

E-mail: info@fjerritslevkro.dk