​Mad ud af huset eller catering til din kommende fest

Skal du bruge mad ud af huset eller catering til en festlig anledning? Hos Restaurant Fjerritslev Kro leverer vi mad til festen, hvad end det er til en julefrokost eller nytårsaften. Vi har stor opbakning fra de lokale fra blandt andet Thisted, Brovst og omegn, men har også gæster fra nær og fjern.

Menuen kan sammensættes, som det ønskes, og vi sørger altid for at indgå i tæt dialog med dig fra start til slut, så du kan få masser af gode råd. Skal du således holde et arrangement, hvad end det er (guld)bryllup, barnedåb eller konfirmation, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi sørger nemlig altid for at leve fuldt op til dine forventninger og krav.

Velsmagende og spændende mad ud af huset eller catering

Skal du holde et selskab, får du hos os mange muligheder. Du kan nemlig både bestille mad ud af huset og buffet ud af huset alt efter dine ønsker. Vi tilbyder ydermere spændende menuer såsom buffet bestående af velsmagende og friske råvarer, så du er garanteret, at der er noget for enhver smag.​

På vores hjemmeside kan du få et overblik over vores mange forslag, når det gælder menuen, hvad end du skal holde sølvbryllup, barnedåb eller konfirmation. Har du andre ønsker, eller vil du gerne have en uformel snak vedrørende lige netop dit arrangement, står vi altid klar til en snak.


Kontakt os allerede i dag for mere information

Har du brug for mad ud af huset eller catering, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er det muligt at sammensætte menuen præcis, som du gerne vil have det, og derudover sørger vi for at komme med en masse gode råd, så du kan få den fest, du altid har drømt om. 

Ønsker du at høre mere om vores spændende menuer eller fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 98 21 11 16 eller ved at skrive til os på e-mail info@fjerritslevkro.dk.​

​Check vores facebook ud!​

Kontakt os for mere her!

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om Kroen

Restaurant Fjerritslev Kro

CVR: 39731630

Kontakt

Telefon: 98 21 11 16

E-mail: info@fjerritslevkro.dk