August måneds menu

Letrøget laksetatar, rørt med grov sennep. Hertil rogn, citrus og urter
Samur Blanc, AOP, Tradition
Lagringen af vinen foregår på træfade i en underjordisk kælder. Fade har altid spillet en vigtig rolle i at blødgøre tanniner og bringe kompleksitet til brødrenes vine.

Peberbeauf af dansk kalv, serveret med kantarel og squash. Hertil kartofler og kraftig pebersauce
Château Morillon, Grand Cru
En super klassisk Saint-Émillion, som grundet årgangen læner sig lidt til den lidt mere fyldige og intense side med fine bræg af vilde bær og blommer. Vinen lager på 50% nye egetræsfade, før den frigives til salg 1½ år efter høsten.

Blommer i medeira serveret med tonka is
Buller Victoria Tawny – Buller Wines
Indsmigrende duft af jordbær, mørke kirsebær, karamel og nyristede kaffebønner. Smagen er vedvarende og koncentreret med masser af intensitet.

2 retter 278,- • 3 retter 318,-
2 retter med vin 478,- • 3 retter med vin 568,-

Vil du selv bestemme menuen?

Så find vores aftenmenukort HER, og se vores udvalg af snacks, forretter, hovedretter og desserter samt børnemenuer.