November måneds menu

Lufttørret skinke med frisk æblesalat og citrus vinaigrette
Nitus Cava Brut Rose, DO - Spanien
Duften har lette noter af hindbær og jordbær tilsat en diskret brødagtig karakter. Smagen er tør og sprød med medium syre. 

Pocheret torsk serveret med bagt rødbede og vinter grønt. Hertil kartofler og brunet smør
2019 Ch Pierrail Prestige Blanc, AOP - Frankrig
Herlig forfriskende tør hvidvin. Duften er meget kompleks med noter af ananas og eksotiske frugter. Smagen er lang, velafbalanceret og elegant. 

Friteret camembert, serveret med solbærsorbet fra Kastberg is
Dansk solbærrom - Danmark
Modne solbær og rom fra Jamaica er hovedingredienserne i denne fine likør, som samtidig får karakter fra udtræk af 11 forskellige urter. Det sikrer en rigtig fin, rund sødme, som balanceres med behersket bitterhed og en fin syre.  

2 retter 278,- • 3 retter 318,-
2 retter med vin 478,- • 3 retter med vin 568,-

Vil du selv bestemme menuen?

Så find vores aftenmenukort HER, og se vores udvalg af snacks, forretter, hovedretter og desserter samt børnemenuer.