AFTEN
Kl. 17:30 - 21:00
Snacks:
Snacktallerken
Saltede mandler, kalamata oliven, grissini stænger og aioli
85,-
Parisertoast
Smør ristet toast med lufttørret skinke og let chili gouda. Serveres med aiol
35,-
Forret:
Månedens forret
90,-
Carpaccio af okse, serveret med frisk salat vendt i olivenolie, hertil saltede mandler og oliven
95,-
Flødelegeret fiskesuppe med dagens fisk og urter
79,-
Chevitche af hvid vesterhavsfisk, serveret med frisk salat, urter og urteolie
85,-
Moules mariniéres. Hvidvins dampede blåmuslinger med urter og fløde
98,-
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og økologisk smør
Hovedret:
Månedens hovedret
225,-
Flammegrillet steak af krogmodnet dansk ”malkeko” med asparges og chips. Hertil vaskede kartofler og urtesmør
349,-
Rødspætte, serveret med citron, sommergrøntgrønt og urter. Hertil vaskede kartofler og brunet smør med kapers og løg
225,-
Flammegrillet ribeye med saute af grønthandlerens grønt. Hertil pommes frites og sauce bearnaise
245,-
Skindstegt majskylling, serveret med lun pure og sommergrønt. Hertil vaskede kartofler og hønse jûs
198,-
Pommes frites til hovedret
25,-
Dessert:
Månedens dessert
85,-
Trippel chokolade, bestående af kage, mousse og is
78,-
Kold jordbærsuppe med vaniljeis og kiks
75,-
Vanilje panna cotta med friske bær, coulis og mango sorbet
75,-
Trifli af sæsonens frugt og bær
69,-
Ost:
3 slags ost fra arla unika med syltede nødder og bornholmske rugkiks
98,-
Børnemenu:
Alle børnemenu serveres med pommes frites, ketchup og remoulade
Vælg mellem:
• Pandestegt fiskefilet
• Luksus nuggets
• Grillet kyllingespyd
78,-
Børnedessert:
Vaniljeis med drys og chokoladesauce
68,-