AFTEN

Kl. 17:30 - 21:00

Snacks:

Snacktallerken
Saltede mandler, kalamata oliven, grissini stænger og aioli
85,-

Parisertoast
Smør ristet toast med lufttørret skinke og let chili gouda. Serveres med aiol
35,-

Forret:

Månedens forret
90,-

Carpaccio af okse, serveret med frisk salat vendt i olivenolie, hertil saltede mandler og oliven
95,-

Stegte marinerede tigerrejer, serveret på bund af tomat concassé og urter
85,-

Flødelegeret fiskesuppe med dagens fisk og urter
79,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og økologisk smør

Hovedret:

Månedens hovedret
225,-

Dagens friskfanget vesterhavsfisk fra Hanstholm. Serveret med lun pure og grønt. Hertil kartofler og fiskevelouté
228,-

Flammegrillet ribeye med saute af grønthandlerens grønt. Hertil pommes frites og sauce bearnaise.
245,-

Krogmodnet nakkefilet serveres medium stegt, med vinter grønt og chips. Hertil kartofler og svampeblanket.
219,-

Frisk ravioli med svampe og trøffel, serveret med grillet majskylling og urter. Hertil sauce supreme.
209,-

Pommes frites til hovedret
25,-

Dessert:

Månedens dessert
85,-

Karamel panna cotta, serveret med saltkaramel is fra Kastberg og skovbær
75,-

Trippel chokolade, bestående af is fra Kastberg, kage og mousse
69,-

Pandekager fyldt med hjemmelavet iscreme. Serveret med varm chokoladesauce og drys.
68,-

Ost:

3 slags ost fra arla unika med syltede nødder og hjemmelavet knækbrød.
98,-

Børnemenu:

Alle børnemenu serveres med pommes frites, ketchup og remoulade

Vælg mellem:
- Pandestegt fiskefilet
- Luksus nuggets
- Grillet kyllingespyd
- Frikadeller
78,-

Børnedessert:
Vaniljeis fra Kastberg med drys og chokoladesauce
68,-