Selskabsmenu

Selskabsmenu i huset

Forretter:

Fisk:
Kroens rejecocktail
59,-

Stegte kammuslinger serveret med blomkål, syltede løg og urter
79,-

Kold røget laks fra Hanstholm røgeri serveret med pocheret æg og luftig urtedressing
85,-

Varmrøget laks med stuvet spinat og pynt a la chef
79,-

Stegte jomfruhummer haler med pesto og tomat concassé
89,-

Fiskesymfoni med 4 slags fisk urter og dressinger
89,-

Meniuerestegt rødtunge, terrin af rejer og blomkål. Hertil skilt sauce og kørvel
89,-

Kød:
Serrano skinke serveret med oliven, salat og saltede mandler
75,-

Okse carpazzio med grillet artiskok, salat og balsamico
69,-

Skal med høns i asparges
65,-

Kyllingeterrin med tranebær, karrydressing, salat og urter
65,-

Supper:
Fiskesuppe med dagens fisk og urter
65,-

Jordskokkesuppe med chips og urter
59,-

Hummerbisque med jomfruhummer og dild
85,-

Kartoffel/porre suppe med bacon og kørvel
59,-

 

Vegetar/veganer:
Grønsagssupper efter aftale med køkkenet
59,-

Asparges pompedur
65,-

Cæcar salat
79,-

Dessert:

Kroens islagkage med vanilje og chokolade
59,-

Islagkage a la snickers
65,-

Panna cotta (valgfri smag) serveret med skovbær og vanilje is
65,-

Trippel chokolade, bestående af kage, is og mousse
69,-

Gatau marcel
75,-

Gammeldags citronfromage i nye klæder
59,-

Chokolade fondant med skovbær sorbet og coulis
69,-

Lun æble tarte tatin serveret med vaniljeis
65,-

Brownie serveret med hindbær sorbet og knas
59,-

Pocheret pære serveret med karamel, chokolade og vanilje
65,-

Cheesecake, tilsmagt med lime serveret på kiksebund
65,-

Nøddekurv fyldt med vanilje, chokolade og nougat is
75,-

Klassisk creme brûlée
69,-

Hovedretter:

Kalv:

Kalvemørbrad serveret med gulerod og løg. Hertil pommes anna og sauce borderlaise
195,-

Kalvefilet serveret med sæsons grøntsager, pommes rissolles og sauce robert
165,-

Kalve nyretapper serveret med blomkål, stegte svampe efter sæson. Hertil smørstegte kartofler og kalvesky
159,-

Kalvecuvette serveret med årstidens grønt, saltbagte kartofler og rosmarin sauce
155,-

 

Okse:

Oksemørbrad serveret med gulerod og løg. Hertil pommes rösti og sauce borderlaise
195,-

Oksefilet serveret med sæsons grøntsager, pommes rissolles og sauce robert
165,-

Gl. dags oksesteg serveret med bønner, waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler og skysauce
145,-

Oksecuvette serveret med årstidens grønt, saltbagte kartofler og rosmarin sauce
155,-


Gris:

Kam af gris stegt som vildt. Serveret med gulerod og broccoli. Hertil hvide kartofler og kryddersauce
149,-

Flæskesteg med rødkål, brunede kartofler og asier. Hertil chip, hvide kartofler og skysauce
149,-

Vildt:

Lammecuvette serveret med saute og årstidens pure. Hertil rosmarin kartofler og lammesky
149,-

Krondyrfilet med spidskål og gulerod. Hertil pommes anna og vildt brombærsauce
209,-

Lammecarré med variation af jordskokker, serveret med pommes fondant og lamme glacé
195,-

Natmad:

Asparges suppe med kødboller og flutes
59,-

Klar suppe med urter, kød og melboller
55,-

Tomatsuppe serveret med suppehorn og flutes
59,-

Kartoffel/porer suppe med bacon og kartoffelchips
62,-

Biksemad med det hele
65,-

Pølsebord med 6 slags pålæg inc. Lun leverposteg hertil lune boller, franskbrød og rugbrød
75,-

Hotdogs med kogte og stegte pølser og klassisk tilbehør
65,-

Tortillas, vælg mellem kylling eller oksekød. Hertil div. fyld
70,-

Pizza med div. fyld
68,-