Buffet

Selskaber i huset

Fjerritslev buffeten:

Kold:
Letrøget laksetatar med grov sennep
Soya marineret tun
Røget mørbrad med syltede løg
½ æg med rejer og mayo
Lakseroulade med flødeost
Hjemmebagt brød og pisket smør

Varm:
Benskinke med sprød svær
Rosa stegt oksefilet
Timianog hvidløgs stegt lammekølle Flødelegeret sky sauce
Flødekartofler
Smørstegte kartofler
Forskellige salater og dressinger efter sæson

Dessert:
Islagkage a la Snickers
Chokolademousse med friske bær
Osteplanke med kiks, sylt og druer

Pris pr. couv. 298,-

Den fra vesterhavet:

Kold:
Kulmule med sauce tatar
Dampet laks med mayo
Rejer med mayo
Koldrøget laks med asparges
Salat med grillet tun og æg, hertil senneps vinagrette
Hjemmebagt brød og pisket smør

Varm:
Fiskefilet med citron
Varmrøget laks med stuvet spinat
Fiskefrikadeller med remoulade
Gratineret rødspættefilet
Hvide kartofler med persillesmør
Forskellige salater og dressinger efter sæson

Dessert:
Panna cotta med skovbær
Nødde brownie
Osteplanke med kiks, sylt og druer

Pris pr. couv. 315,-

Den lette buffet:

Kold:
Blinis med rogn, løg og creme fraiche
Planke med 4 slags charcuteri
Dampet torsk med urtedressing
Hjemmebagt brød og pisket smør

Varm:
Tærter med div. Fyld
Tarteletter med høns i asparges
Mørbrad a la creme
Pommes rissoles
Kalvecuvette
Forskellige salater og dressinger efter sæson

Dessert:
Frugttærte med sæsonens frugter og creme
Osteplanke med kiks, sylt og druer

Pris pr. couv. 235,-

Brunch buffet:

Pålægsplanke med diverse tilbehør
Yoghurt med syltede bær og nødder
Hjemmelavet skovbær marmelade
Koldrøget laks med asparges
Croissant med hønsesalt
Lun leverpostej med bacon og champignon
Stegte kartofler med dip
Scrambled eggs med chorizo pølser
Arme riddere med friske bær
Små pandekager med sirup
Kanelsnegle med glasur
Skåret frugt
Ostefad med 3 forskellige slags ost og syltede nødder
Rundstykker, franskbrød og rugbrød med pisket smør
Kaffe/the, juice, mælk og vand med citrus

Pris pr. couv. 198,-