Aften

AFTEN

Kl. xx.xx - xx.xx

Forret:

Letrøget laksetatar, rørt med grov sennep, hertil creme fraiche og urter
Kr. 75,-

Fiskesuppe med dagens fisk og urter
Kr. 79,-

Carpaccio af inderlår, serveret med soja, grillet artiskok og spæde salater
Kr. 69,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og pisket smør

Dessert:

Dessert:
Brownie med friske bær og saltkaramel
Kr. 65,-

Bananasplit anno 2021
Kr. 75,-

Panna cotta med espresso/honning is og bær
Kr. 68,-

Ost:
3 slags ost fra arla unika med syltede nødder og bornholmske rugkiks
Kr. 79,-

Hovedret:

Flammegrillet steak af krogmodnet dansk ”malkeko” med asparges og chips. Hertil nye kartofler og urtesmør
Kr. 259,-

Rødspætte, serveret med citron, forårsgrønt og urter. Hertil nye kartofler og brunet smør med kapers og løg
Kr. 185,-

Surf and turf
Oksemørbrad serveret med stegt jomfruhummer, rosenkål, løg og lun pure. Hertil nye kartofler og teriyaki glace
Kr. 268,-

Majskylling stegt Én cocotte. Serveret med sæsonens pure, forårsgrønt og urter. Hertil nye kartofler og cremet hønsejûs
Kr. 179,-

Snacks:

Snacktallerken
Saltede mandler, kalamata oliven, grissini stænger og aioli
Kr. 85,-

Parisertoast
Smør ristet toast med lufttørret skinke og let chili gouda. Serveres med aiol
Kr. 28,-

Børnemenu:

Alle børnemenu serveres med pommes frites, ketchup og remoulade

Vælg mellem:

Pandestegt fiskefilet
Luksus nuggets
Frikadeller
Grillet kyllingespyd
Kr. 65,-