Maj måneds menu

Røget grisemørbrad, serveret med rygeost, løg og krydderurter
Chardonnay
Scotto Family Wines
Meget aromatisk duft med masser af tropisk frugt, tilsat en svag tone af æbler

Stegt skelbrosme serveret med lun pure og forårsgrønt. Hertil kartofler og sauce blanquette
Castillo de Jumilla Rose, D.O.P.
Bodegas Bleda
Let, frisk og sommerlig ukompliceret med en kendetegnende aroma af hindbær, jordbær og anden frisk frugt

 

Æble tarte tatin med vaniljeis fra kastberg
Sauvignon Blanc, Late Harvest, 37,5 cl
Vina Errazuriz
Fed, strågylden farve. Duften er liflig og sødmefuld med nuancer af lime, passionsfrugt og frisk ananas

2 retter 278,- • 3 retter 318,-
2 retter med vin 478,- • 3 retter med vin 568,-

Vil du selv bestemme menuen?

Så find vores aftenmenukort HER, og se vores udvalg af snacks, forretter, hovedretter og desserter samt børnemenuer.