Carvery Buffet

Carvery Buffet 1:

Vælg 1 forret og dessert som tallerken serveres. Hovedret som buffet

Forret:
Marinerede rejer serveret med dildmayo, syltede rødløg og urter
Letrøget laksetater rørt med grov sennep, hertil friske urter og syrnet fløde
Emiliano skinke med pesto, oliven og soltørrede tomater
Til alle forretter hører hjemmelavet brød og smør

Hovedret:
Rosa steg oksefilet
Mørbrad af gris i butterdej
Timian stegte kartofler
Flødekartofler
Flødelegeret sky sauce
Grøn mix salat med diverse fyld
Ærtesalat med feta og flagesalt
Salat med melon og mozzarella
Bulgur salat med peberfrugt og løg
Dressing

Dessert:
Islagkage med makron og chokolade
Granatæble fromage, serveret på kiksebund
Trippel chokolade, bestående af kage, is og mousse

Pris pr. couv. 265,-

Carvery Buffet 2:

Vælg 1 forret og dessert som tallerken serveres. Hovedret som buffet

Forret:
Stegte tigerrejer med frisk salat og avokadocreme
Lakseroulade med flødeost, syltede rødløg og urter
Skal med høns i asparges
Til alle forretter hører hjemmelavet brød og smør

Hovedret:
Provence marineret kalkun
Langtidsstegt kalve cuvette
Krydrede kartoffelbåde
Smørstegte kartofler
Pikant sauce
Grøn salat med div. fyld
Broccoli salat med peanuts
Tomatsalat med mozzarella og rødløg
Pastasalat med pesto
Dressing

Dessert:
Brownie med vaniljeis, skovbær og karamel
Panna cotta (valgfri smag) serveret med is og bær
Hindbær drøm (kage med hindbær mousse og hindbær gelé)

Pris pr. couv. 235,-