Selskabsbuffet

Herunder finder du et udvalg af de forskellige buffeter som vi tilbyder på Kroen. Har du andre ønsker er du/I altid velkommen til at skrive eller aftale et møde med os, hvor vi sammen kan finde lige den menu, som i ønsker til jeres fest.

Fjerritslev tapas buffet:

6 slags charcuteri heraf udvalg af danske, spanske og italienske pølser
Osteplanke med 3 slags ost fra Thise
Kanapé med rørt røget laks
Kanapé med avokado og tigerreje
Hjemmelavet pesto, humus og aioli
Stort udvalg af antipasti
2 slags hjemmebagt brød
Hjemmelavet knækbrød og grissini

Min. 10 couv.

Pris pr. couv. 249,-

Brunch buffet:

Pålægsplanke med diverse tilbehør
Yoghurt med syltede bær og nødder
Hjemmelavet skovbær marmelade
Koldrøget laks med asparges
Croissant med hønsesalat
Lun leverpostej med bacon og champignon
Stegte kartofler med dip
Scrambled eggs med chorizopølser
Små pandekager med sirup
Kanelsnegle med glasur
Skåret frugt
Ostefad med 3 forskellige slags ost og syltede nødder
Rundstykker, franskbrød og rugbrød med smør
Kaffe/the, juice, mælk og vand med citrus

Min. 15 couv.

Pris pr. couv. 225,-

Den danske frokost:

Forret:

Marinerede sild med karrysalat
Æg og rejer
Rullepølse med løg og sky
Pandestegte fiskefilet med citron og remoulade
Tunmousse med urtedressing
Hjemmebagt brød og smør

Hovedret:

Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Kold kartoffelsalat
Lun leverpostej
2 slags salater med dressing
Skinke med sprød svær

Dessert:

Osteplanke med 3 slags ost, knækbrød og nødder
Citronfromage.

Min. 15 couv.

Pris pr. couv. 209,-

Den lette buffet:

Forret:

Blinis med rogn, løg og creme fraiche
Dampet torsk med urtedressing
Tortillas med røget laks og tomatiseret dressing
Croissant med hønsesalat og bacon
Hjemmebagt brød og smør

Hovedret:

Små tærter med kylling og grøntsager
Mørbrad a la creme
Kalvecuvette
Pommes rissoles
Butterdej med spinat, tomat og parmesan
3 salater med dressing efter sæson

Dessert:

Hindbærtærte med cremefraiche
Osteplanke med kiks, sylt og druer

Min. 20 couv.

Pris pr. couv. 245,-

Den fra Vesterhavet:

Forret:
Kulmule med sauce tatar
Dampet laks med mayo
Rejer med mayo
Koldrøget laks med asparges
Salat med grillet tun og æg, hertil senneps vinagrette
Hjemmebagt brød og smør

Varm:
Fiskefilet med citron
Varmrøget laks med stuvet spinat
Fiskefrikadeller med remoulade
Gratineret rødspættefilet
Hvide kartofler med persillesmør
Forskellige salater og dressinger efter sæson

Dessert:
Panna cotta med skovbær
Nødde brownie
Osteplanke med kiks, sylt og druer

Min. 30 couv.

Pris pr. couv. 325,-

Fjerritslev buffeten:

Kold:
Letrøget laksetatar med grov sennep
Soya marineret tun
Røget mørbrad med syltede løg
½ æg med rejer og mayo
Lakseroulade med flødeost
Hjemmebagt brød og smør

Varm:
Benskinke med sprød svær
Rosa stegt oksefilet
Timian og hvidløgs stegt lammekølle
Flødelegeret sky sauce
Flødekartofler
Smørstegte kartofler
Forskellige salater og dressinger efter sæson

Dessert:
Islagkage a la Snickers
Chokolademousse med friske bær
Osteplanke med kiks, sylt og druer

Min. 40 couv.

Pris pr. couv. 309,-