AFTEN

Kl. 17:30 - 21:00

Snacks:

Snacktallerken
Saltede mandler, kalamata oliven, grissini stænger og aioli
85,-

Parisertoast
Smør ristet toast med lufttørret skinke og let chili gouda. Serveres med aiol
35,-

Forret:

Månedens forret
90,-

Carpaccio af okse, serveret med frisk salat vendt i olivenolie, hertil saltede mandler og oliven
95,-

Flødelegeret fiskesuppe med dagens fisk og urter
79,-

Chevitche af hvid vesterhavsfisk, serveret med frisk salat, urter og urteolie
85,-

Moules mariniéres. Hvidvins dampede blåmuslinger med urter og fløde
98,- 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og økologisk smør

Hovedret:

Månedens hovedret
225,-

Flammegrillet steak af krogmodnet dansk ”malkeko” med asparges og chips. Hertil vaskede kartofler og urtesmør
349,-

Rødspætte, serveret med citron, sommergrøntgrønt og urter. Hertil vaskede kartofler og brunet smør med kapers og løg
225,-

Flammegrillet ribeye med saute af grønthandlerens grønt. Hertil pommes frites og sauce bearnaise
245,-

Skindstegt majskylling, serveret med lun pure og sommergrønt. Hertil vaskede kartofler og hønse jûs
198,-

Pommes frites til hovedret
25,-

Dessert:

Månedens dessert
85,-

Trippel chokolade, bestående af kage, mousse og is
78,-

Kold jordbærsuppe med vaniljeis og kiks
75,-

Vanilje panna cotta med friske bær, coulis og mango sorbet
75,-

Trifli af sæsonens frugt og bær
69,-

Ost:

3 slags ost fra arla unika med syltede nødder og bornholmske rugkiks
98,-

Børnemenu:

Alle børnemenu serveres med pommes frites, ketchup og remoulade

Vælg mellem:
• Pandestegt fiskefilet
• Luksus nuggets
• Grillet kyllingespyd
78,-

Børnedessert:
Vaniljeis med drys og chokoladesauce
68,-